ADVENTURE NEDERLAND EN BELGIË

Heerlijk! Vandaag kom je met je nieuwe vrienden even bij van de afgelopen dagen. Je hebt net een duik genomen in het lekkere bosmeertje, even alle verf van je handen afhalen van het maken van je team spandoek. Maar wat heb je al veel beleefd! Een tent had je al wel eens opgezet toen je met je ouders op de camping stond, maar een bivak is wel even andere koek. Samen met je teamgenoten heb je heerlijk geslapen in de buitenlucht, na die gave hike gisteren. Riep daar nou iemand wedstrijdje zitrugby? In de modder? Wacht op mij!

Het Adventure kamp heet niet voor niets Adventure: elke dag zit boordevol uiteenlopende avonturen. De meeste nachten slaap je in het kampgebouw. Maar het zou zo maar eens zo kunnen zijn dat je een nachtje in de buitenlucht verblijft. Rondom het kampvuur zing je gave liederen en vertel je elkaar wat je die dag hebt beleefd. Je hoofdleiding vertelt je over het leven met God, vol avonturen. Ga jij met ons mee op avontuur?

NL 1: 19 – 24 juli

BE 2: 2 – 7 aug.
BE 3: 16 – 21 aug.

Brugklas t/m 14 jaar
6 dagen
houseicon Nederland & België
NL 1 € 195,- | BE 2 & 3 € 220,-
Cirkel13 Sportief, avontuur, voor de jonge tiener

ADVENTURE GAMES

Zo hee! Dat was een spannende pot FIFA! Je hebt je tienerleiding net ingemaakt door strategisch te spelen. Nu eens kijken of je ook strategisch bent in het bosspel dat je ’s middags speelt. Door je teamgenoten tips te geven en samen te werken win je het spel, super gaaf!

Game Adventure is een super goeie combinatie van gamen en buiten activiteiten. In de ochtend game je als teams tegen elkaar en ’s middags ga je het bos in om in real life ook de strijd aan te gaan. De ene keer verbeter je je gameskills of oefen je je in het boogschieten. De andere keer leer je nieuwe strategieën in het veroveren van elkaars terrein. Je teamgenoten en leiding houden van gamen, net als jij. Daardoor maak je snel nieuwe vrienden, heb je veel lol, maar ook goeie gesprekken. Als je ’s avonds weer in je kampgebouw zit, vertelt je hoofdleiding over hoe enthousiast God over je is. Zet je Playstation even op pauze modus, en schrijf je snel in voor dit te gekke kamp!

19 – 24 juli
Brugklas t/m 16 jaar
6 dagen
Nederland
€ 245,-
Het gamekamp, binnen en buiten

OUTDOOR FRANKRIJK

Door kaart te lezen, de gps te gebruiken en goed samen te werken hebben jullie al een flink aantal kilometers gelopen. Je voelt je benen zwaarder worden, maar als je al zingend met je teamgenoten aankomt bij de top van de heuvel weet je weer waar je het voor doet. Wat is dit super gaaf!

Vandaag heb je geleerd hoe je het snelst vuur maakt met weinig middelen. Bij het pijl en boogschieten heb je 2 keer de roos geraakt, ondanks de spierpijn in je armen van het wedstrijdje houthakken. In de ruige bossen is geen uitdaging je te groot: samen met je team beleef je avonturen op je hike, leer je van je praktisch leiding hoe te overleven in het wild en bak je met de kookleiding broodjes op het kampvuur voor het kamp. Wat is het bijzonder om zo samen te ontdekken wat het avontuurlijke leven samen met God inhoudt. Super vet toch?!

hikingicon 24 – 31 juli
13 t/m 17 jaar
8 dagen
Frankrijk
€ 315,-
Voor de avonturier die de next step wil

SURF FRANKRIJK

Je gaat echt super goed! 3 dagen geleden stond je voor het eerst van je leven op je surfplank. De eerste paar dagen lag je vaker in het water dan dat je op de plank stond, maar moet je nu eens kijken! Zie ik dat nou goed? Heeft de praktisch leiding de zeephelling uitgerold? Ik kom er aan!

Of je nou nog moet leren om op de surfplank te blijven staan of als je bezig bent met een super coole trick, iedereen is aan het einde van de week gegroeid, door begeleiding van professionele instructeurs. Maar we surfen niet alleen maar. Zo volleyballen we op het strand en maken we een tocht in de omgeving. En vergeet de koude ochtendduik in het meertje aan de camping niet! Ook leer je veel van je tienerleiding en hoofdleiding over wie God voor je wil zijn.

1: 17 – 24 juli

2: 7 – 14 aug.

13 t/m 17 jaar
8 dagen
Frankrijk
€ 345,-
Cirkel13 Wind, water en nieuwe vrienden maken

MISSION ROEMENIË

Hee! Dat is de schooldirecteur die super grote watermeloenen komt brengen namens de inwoners van het dorpje waar we in verblijven! Waarom? Ze zijn heel dankbaar voor de nieuwe schilderingen op de school. De eerst zo afgebladderde muren zijn voorzien van tekeningen van dieren en bijbelteksten in het Roemeens. Morgen heb je een spelletjesmiddag met kinderen van de school. En ’s avonds zijn jullie uitgenodigd voor een bbq bij de jeugd uit de kerk waar je zondag bent geweest.

Op missie in Roemenië ontdek je hoe gaaf het is om je naaste te dienen. Er is ook tijd voor ontspanning. Een bezoek aan het zwembad, een tocht door de prachtige natuur of een heerlijke duik in een rivier maken dat je lekker bijkomt van je dag klussen. Het is wel gek om te zien dat Roemenië aan de ene kant steeds moderner wordt, maar aan de andere kant er nog zoveel mensen zijn die vechten voor een goed bestaan. Het is heel fijn om het daar over te hebben met je team. Ook je hoofdleiding vertelt hoe gaaf het is om uit te delen van wat je van God hebt gekregen. Als je gaat geven, zul je namelijk maximaal ontvangen! Zo maken we echt een verschil.

Junior Adventure gaat al vele jaren naar hetzelfde gebied en heeft vaste contacten in Roemenië, zowel bij de lokale kerken, overheid als zendelingen. Het werk van de Mission kampen zijn dan ook en extra steun in het doorlopende werk dat al gebeurt.

1: 26 juli – 6 aug.

2: 09 – 20 aug.

14 t/m 18 jaar
12 dagen
Roemenië
€ 395,-
Samen handen uit de mouwen

MOUNTAINTRAIL FRANKRIJK

Wow! Vanaf hier kan je helemaal de route zien die we gelopen hebben vandaag! In de verte zie je de gletsjer waarover jullie gekomen zijn. Zoiets heb je nog nooit eerder gedaan, super vet! Het is echt genieten bovenop de berg. Je houdt stille tijd met een waanzinnig uitzicht, dit zou je iedere dag wel willen! Bijna terug op de camping ruik je het al: de kookleiding heeft pannenkoeken gebakken! Heerlijk! Na een duik in het meer speel je nog wat spelletjes met je nieuwe vrienden. Echt genieten!

Mountaintrail in Frankrijk: je droomkamp als je van avontuurlijk wandelen in de bergen houdt. Je maakt uitdagende tochten met spectaculaire uitzichten, zonder dat het alpinistisch is en je speciaal materiaal nodig hebt. Naast de wandeltochten is een via ferrata of gletsjertocht, waarbij je door professionele instructeurs begeleid en gezekerd wordt, ook een vast onderdeel. Op de camping tussen de prachtige bergen heb je een goede tijd met je nieuwe vrienden en leiding. Je ontdekt hoe enthousiast God over je is en hoe hij je helpt van je eigen leven ook een avontuur te maken.

13 – 21 aug.
14 t/m 18 jaar
9 dagen
Frankrijk
Bos € 395,-
Daar boven is je doel, adembenemend mooi

SURVIVAL NOORWEGEN

Moet je kijken! Bij het beekje! Afgelopen nacht was het koud in je bivak, en ben je er zelfs nog een keer uitgeweest om je zeil wat strakker te spannen. Maar dit maakt echt alles goed! Jullie moeten vandaag echt doorlopen om voor het donker aan te komen bij het eindpunt. Soms zit je er doorheen, maar gelukkig heb je teamgenoten die je opbeuren of je tas even overnemen. Samen gaan jullie ervoor!

Elke dag is een grote verrassing bij survival. Gaat het je vandaag lukken een vuur te maken om brood op te kunnen bakken? Zal het weer gaan regenen, of kun je opwarmen in de zon? Twee dingen kan ik je beloven: het gaat echt mega vet maar ook pittig worden! Je maakt er een kampvuur en kijkt naar de prachtige sterrenhemel. Wat is dit onwijs gaaf. De steun van je teamgenoten heb je hard nodig op survival. Maar je moedigt elkaar ook aan het avontuurlijke leven met God te leven: Live the Life zoals we dat noemen bij Junior. Kom jij je grenzen verleggen op survival? Meld je aan voor dit waanzinnig vette kamp!

1: 24 juli – 3 aug.
2: 3 – 13 aug.
Vuur 14 t/m 18 jaar
11 dagen
Noorwegen
Bos € 395,-
Maximale uitdaging, verleg je grenzen