ADVENTURE NEDERLAND | BELGIË

Het is ergens in de middag, je komt net terug van een hele avontuurlijke hike. Gisteravond heb je met je teamgenoten een gave bivak gebouwd en hier heerlijk onder geslapen. Dit was nog cooler dan slapen in een tent. Nu ben je weer terug en kun je even chillen in het kamphuis. Wat hoor je nou? Uitgedaagd worden voor nog een rondje lopen voor extra punten? Of even handje drukken met je leiding? Jaa! Pak jij de uitdagingen aan en beleef je een supergave week?

Tijdens een week op Adventure hoef jij je namelijk geen moment te vervelen! Meestal slaap je in het kampgebouw, maar niet altijd… Een week op Adventure heeft allemaal verrassingen in petto. Met je nieuwe vrienden beleef je allemaal avonturen. En samen met je groep strijd je om de eerste plek. En ja… hoe doe je dat? Misschien wel door het winnen van een nachtspel. Of door het bakken van het allerlekkerste broodje op een kampvuur. Ook scoor je bijvoorbeeld punten door met je team de meest vieze originele foto maken na een potje zitrugby (in de modder!). En na een avontuurlijke dag, zal je tijdens de dienst ook ontdekken dat God enthousiast over jou is en ook avonturen met jou aan wil gaan! Ga je mee op avontuur?

NL: 22 – 27 juli

BE: 19 – 24 aug.

Brugklas t/m 14 jaar
6 dagen
houseicon Nederland | België
NL € 195,- | BE € 220,-
Cirkel13 Sportief, avontuur, voor de jonge tiener

ADVENTURE GAMES

Chill! Jij hebt de laatste battle gewonnen van de game die jullie vanochtend speelden! Na de lunch in het kampgebouw is het tijd om naar buiten te gaan en je strategische skills in te zetten tijdens een offline game in het bos. De avond valt en samen met je nieuwe vrienden kies je of je lekker vrij wilt gamen of liever kiest voor boogschieten. ’s Avonds bedenk je dat dit nog maar de eerste dag was, het lijkt wel of je al een week weg bent…..

Is gamen het liefste wat je doet in je vrije tijd? Dan is Game Adventure echt iets voor jou! Elke dag game je een dagdeel en ga je met elkaar de strijd aan, individueel of in je team. Daarnaast doen we gave strategische bosspellen in de buitenlucht. Zo combineren we de virtuele world met de real world. Op het kamp komen allemaal echte gamers, die dezelfde interesse hebben als jij en zo leer je snel nieuwe vrienden kennen, met wie je samen activiteiten onderneemt en samenwerkt.
Na een avontuurlijke dag, zal je tijdens de dienst ook ontdekken dat God enthousiast over jou is en ook avonturen met jou aan wil gaan! Ga je mee?

22 – 27 juli
Brugklas t/m 16 jaar
6 dagen
Nederland
€ 280,-
Het gamekamp, binnen en buiten

OUTDOOR FRANKRIJK

Eindelijk! Je hebt het vuur aan weten te krijgen, en dat als eerste groep. Gisteren waren jullie ook al goed bezig tijdens de hike. De eerste dag waren jullie de weg wat kwijt geraakt, maar toen je die weer terug had gevonden, hebben jullie besloten een eindsprint in te zetten de tweede dag. Wow, wat was dat pittig maar gaaf toen je toch als eerste binnen was. Nu komt het meer op behendigheid en taken verdelen aan, maar de teamspirit is onverminderd hoog. De pijl op je GPS wijst recht het bos in. Het pad is smal en steil. Je bent allemaal wat buiten adem als je bovenop de heuvel aankomt. Maar wat een uitzicht!!! Spontaan vergeet je dat je moe was van die urenlange wandeling.

Ben je toe aan de volgende uitdaging om het buitenleven te ontdekken? Dan is Outdoor jouw kamp! Bos, heuvels, actief, avontuur kenmerken jou. We slapen in tenten midden in de ruige natuur van de Vogezen en hebben elke dag een spannend programma. Van een meerdaagse hike (met bivakovernachting), stoere spellen tot het upgraden van je outdoor skills. Maar ook echte vriendschappen, samen God ontdekken en uitgedaagd worden om het leven te leven. Outdoor is echt je next step!

hikingicon 27 juli – 03 aug.
13 t/m 16 jaar
8 dagen
Frankrijk
€ 315,-
Voor de avonturier die de next step wil

SURF FRANKRIJK

Eindelijk heb je het te pakken en ga je lekker smooth over het water. Dat was een paar dagen geleden wel anders, toen lag je meer in het water. Nou is dat natuurlijk ook geen straf, alleen die ochtendduik is wel erg fris. Maar ja dat maakt het ook wel weer gaaf! En de natuur is hier zo supermooi, gisteren hebben jullie nog een vette tocht gemaakt de bergen in.

Ben je beginnende surfer of ervaren? Dat maakt niet uit! Als je nog nooit gesurft hebt, krijg je les van professionele instructeurs. Zo kun je aan het eind van de week zelf surfen en snap je hoe je zeil en de wind werken! Als je ervaring hebt, zijn er op dit grote surfmeer genoeg uitdagingen om je skills te verbeteren. We surfen niet alleen, maar trekken er ook op uit om de mooie omgeving te verkennen. We verblijven in tenten op een sportieve camping aan het meer en beginnen de dag met een jump in het lekkere frisse water! Chillen op het strand hoort er natuurlijk ook bij. Verder geniet je van gave bijbelstudies en duiken we samen de bijbel in om te ontdekken wat God aan jou wil vertellen.

1: 20 – 27 juli

2: 17 – 24 aug.

13 t/m 17 jaar
8 dagen
Frankrijk
€ 345,-
Cirkel13 Wind, water en nieuwe vrienden maken

MISSION ROEMENIË

Wat is dit lekker zeg, zo’n duik in de rivier! Na een dag hard werken, fris je nu lekker op. Met je groep heb je al aardig wat werk verzet en nu na 5 dagen begin je al veel resultaat te zien en het maakt echt een verschil. Afgelopen zondag waren jullie in een typische Roemeense kerkdienst en de jongeren van de kerk hebben iedereen uitgenodigd voor een BBQ. De mensen hier in Roemenië zijn zo gastvrij, gaaf om ze te leren kennen. Deze unieke kans laat jij toch niet aan je voorbij gaan?

Het vreemde aan Roemenië is dat het aan de ene kant steeds moderner wordt, maar aan de andere kant er nog zoveel mensen zijn die vechten voor een goed bestaan. En zoveel mensen hunkeren er naar echte betrokkenheid! Daarom gaan we dit jaar weer naar Roemenië om aan de slag te gaan met een mooi project. Lekker klussen, verven en veel aandacht geven aan iedereen die we tegenkomen. Intussen geniet je van leuke onverwachte situaties die een nieuwe cultuur met zich meebrengt. Super uit je comfortzone! Terwijl je een muur verft, bellen blaast met een de kinderen of een middagje gaat zwemmen zal je ontdekken dat als je gaat om te geven, je maximaal ontvangt! Net zoals in een leven samen met God! Zo maken we echt een verschil.

Junior Adventure gaat al vele jaren naar hetzelfde gebied en heeft vaste contacten in Roemenië, zowel bij de lokale kerken, overheid als zendelingen. Het werk van de Mission kampen zijn dan ook een extra steun in het doorlopende werk dat er al gebeurt.

1: 20 juli – 03 aug.

2: 03 – 17 aug.

14 t/m 18 jaar
15 dagen
Roemenie
€ 425,-
Samen handen uit de mouwen

MOUNTAINTRAIL FRANKRIJK

Yes! Wauw! Het was even zweten, maar de top van de berg heb je bereikt. En wat een beloning is het uitzicht. Onderweg heb je ook nog een gletsjer getrotseerd, ook iets wat je niet iedere dag doet! Terug op de camping is er lekker gekookt en ’s avonds bij het kampvuur geniet je met je kampgenoten en de leiding van de gave verhalen over de dingen die jullie hebben meegemaakt die dag.

Houd je van avontuurlijke wandelen in de bergen? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Samen met een gave groep, ontdek je de schoonheid van de Franse Alpen. De tochten zijn avontuurlijk en uitdagend, zonder dat het alpinistisch is en je speciaal materiaal nodig hebt. Goede wandelschoenen zijn wel aanbevolen natuurlijk!
Naast de wandeltochten is een via ferrata of gletjsertocht, waarbij je door professionele instructeurs begeleid en gezekerd wordt, ook een vast onderdeel.
Je verblijft op een mooie camping, waar je samen een gezellige tijd hebt om je optimaal te kunnen voorbereiden op de prestaties die je gaat leveren. Samen met je nieuwe vrienden en je leiding duik je de bijbel in om te ontdekken hoe gaaf God je vindt en hoe hij je helpt bij de uitdagingen in je leven en samen met Hem het leven een avontuur is.

16 – 24 aug.
14 t/m 18 jaar
8 dagen
Frankrijk
Bos € 425,-
Daar boven is je doel, adembenemend mooi

SURVIVAL NOORWEGEN

De eerste zonnestralen schijnen al veel te vroeg onder je zeiltje door. Vannacht heeft het hard geregend, maar je bivak heeft het goed gehouden. Gelukkig! Je draait je nog maar eens lekker om. Zo, toch wel flink spierpijn! Maar dit weet je wel: vandaag wordt weer een supergave dag!

Tijdens Survival trek je samen de natuur in. Als team ben je afhankelijk van elkaar, en ga je het uiterste uit je zelf halen. Onderweg in de wildernis, soms te voet, soms over het water. Wanneer jullie je eigen bivak gebouwd hebben, is het etenstijd. Terwijl jij hout sprokkelt voor het kampvuur, is je teamgenoot bezig brooddeeg te kneden, en even later zitten jullie samen rond het vuur. Een potje vers geplukte bosbessen en suiker pruttelt in de vlammen. Straks eigengemaakte jam op je warme brood! Het leven is goed. En… ook bikkelen soms. Want regen of zon, je gaat er samen voor. En zo gaat het ook met ons leven met God. Soms beleef je extreem gave momenten, soms is het knokken. En in al die moment- en mag je het samen met Hem doen. En daar heb je elkaar ook bij nodig! Tijdens het kamp beleef je hoe je samen met God de uitdaging aan mag gaan.

5 – 15 aug.
Vuur 14 t/m 18 jaar
11 dagen
Noorwegen
Bos € 395,-
Maximale uitdaging, verleg je grenzen