JUNIOR ON TOUR

DAT IS JUNIOR ADVENTURE BIJ JOU OP DE TIENERCLUB!!!

Wat is Junior on tour?

Junior on tour is een uitdagend ochtend/avondvullend programma waarbij diepgang wordt gecombineerd met fun: Een aansprekend praatje met toffe spelen. We komen langs met een team van jonge mensen en nemen het programma voor een keertje van je over. Dat geeft jou als tienerleiding de mogelijkheid om op relaxte wijze met je tieners op te trekken en niet te hoeven voorbereiden.

Voor wie en kosten?

Junior on tour is er voor elke jeugdgroep, kerkgroep, club etc… Wij passen ons aan naar de tijd en dag wanneer jullie normaal gesproken bij elkaar komen. Het programma is geschikt voor een leeftijd vanaf 12 t/m 18 jaar.   De Junior on Tour bieden wij kosteloos aan, omdat we enthousiast zijn over het lokale tienerwerk. Mocht je een bijdrage overwegen, dan wordt deze gebruikt voor tieners die niet zelf de volledige kosten van een zomerkamp kunnen betalen.

Ons programma

Vrienden laten je Vliegen

De mensen met wie je omgaat, hebben veel invloed op je leven: of je het leuk vind op school of de sportclub, welke kleding je draagt, of jij jezelf kunt zijn en of je relatie met God sterker wordt. Maar hoe weet je wie een vriend is? Want niet iedereen met wie je omgaat is een vriend. Waar hebben we elke dag mee te maken als het om vrienden gaat en wat heeft God hier over te zeggen? We gaan het hier samen over hebben zodat jij weet wie jouw vrienden zijn, wat zij voAor jou kunnen beteken en hoe jij een vriend kan zijn.

Een Tour bij jouw tienergroep of vragen?

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Naam kerk/groep*

  Aantal tieners/jeugd

  Voorkeursdatum?

  Opmerkingen

  Dit formulier wordt beschermd met reCAPTCHA de Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.